COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tesla a ieftinit cu 3.000 de dolari un model lansat în urmă cu 4 luni

Tesla a ieftinit cu 3.000 de dolari un model lansat în urmă cu 4 luni

Tesla a ieftinit cu 3.000 de dolari un model lansat în urmă cu patru luni, Elon Musk considerînd că trebuie menţinute vînzările, scrie Reuters.

Tesla a redus preţul SUV-ului Model Y cu 3.000 de dolari, la doar patru luni de la lansarea acestuia, producătorul de automobile electrice dorind să menţină vînzările în contextul pandemiei de COVID-19, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

În luna mai, Tesla a redus şi preţurile automobilelor Model 3, Model X şi Model S.


Compania condusă de Elon Musk a raportat o scădere sub aşteptări a vînzărilor de automobile în trimestrul al doilea, în pofida impactului pandemiei asupra industriei auto la nivel global.

Preţul SUV-ului Model Y porneşte acum de la 49.990 de dolari, fiind cu aproape 6% mai mic faţă de preţul anterior, de 52.990 de dolari, potrivit site-ului companiei.

Tesla nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Compania a început să livreze SUV-uri Model Y în luna martie, promiţînd un mult-aşteptat vehicul crossover, care va concura cu producători europeni precum Volkswagen, care vor lansa propriile lor vehicule electrice.

Tesla a anunţat în aprilie că Model Y este deja profitabil, marcînd o premieră pentru istoria de 17 ani a companiei, cînd unul dintre vehiculele sale noi generează profit în primul său trimestru.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load