Răspunsul lui Ronaldo, întrebat despre o posibilă revenire la Real Madrid

Răspunsul lui Ronaldo, întrebat despre o posibilă revenire la Real Madrid

Revenirea lui Zinedine Zidane pe Santiago Bernabeu a adus în discuție și o eventuală întoarcere a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. Starul portughez a început o nouă aventură în vara lui 2018, atunci cînd a lăsat gruparea din capitala spaniei pentru Juventus Torino.


O eventuală revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid iese din discuție. O spune chiar starul portughez legitimat în prezent la Juventus. Campioana Italiei va plăti pentru Cristiano Ronaldo în total 117 milioane de euro, iar portughezul a semnat un contract valabil pe 4 sezoane cu gruparea torineză. Juventus va achita suma pentru transferul lui Cristiano Ronaldo în doi ani.


„Nu mi-e dor de Spania nici de Portugalia. Lucrurile sînt așa cum sînt. Bineînțeles că am lăsat în spate muți prieteni și un club mare, care mi-a oferit multă dragoste, dar nu mi-e dor de nimic pentru că am parte de același lucru și aici. Așa că nu e deloc dificil pentru mine. A fost totul intens, interesant și diferit, dar m-am adaptat și sînt fericit aici la Juventus” a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu citat de Mundo Deportivo.


În conferința de presă de prezentare, Zinedine Zidane a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid. „V-ați dori să revină Cristiano Ronaldo la Real Madrid?”, a fost întrebarea reporterului.


„Nu despre asta este vorba acum. Mă întrebați asta, dar în acest moment mai sînt 11 meciuri din acest sezon și la asta ne gîndim. După asta, ne vom gîndi și la sezonul viitor. Știți ce înseamnă Cristiano, ce a făcut el aici. Cu toții știm. El face parte din istoria acestui club”, a fost răspunsul lui Zidane.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load