COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

New Delhi nu va mai putea organiza Campionatele Mondiale de box din 2021

New Delhi nu va mai putea organiza Campionatele Mondiale de box din 2021

Federaţia internaţională de box (AIBA) a retras organizarea Campionatelor Mondiale de box din anul 2021 oraşului New Delhi, încredinţînd totodată competiţia capitalei Serbiei, Belgrad, a anunţat organizaţia.

Într-un comunicat, AIBA a precizat că a reziliat contractul său cu India, în absenţa plăţii prevăzute şi a indicat că Federaţia indiană de box (BFI) trebuie să achite acum o penalitate de 500.000 de dolari (460.000 euro).

Însă, BFI a motivat întîrzierea plăţii către AIBA prin faptul că conturile bancare ale instanţei au fost "îngheţate".

"Decizia de schimbare a oraşului gazdă al Mondialelor din 2021 a fost luată în grabă şi fără o consultare cu BFI", a regretat federaţia indiană, care consideră că pedeapsa impusă este "şocantă şi surprinzătoare".


Forul pugilistic indian a indicat că speră încă să găsească "o soluţie amiabilă" cu Federaţia internaţională.AIBA este suspendată din luna iunie 2019 de către Comitetul Internaţional Olimpic (CIO), din cauza problemelor financiare şi de guvernanţă, grave şi recurente. Prin urmare, organismul este privat de organizarea turneului de box din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, de care se ocupă un grup de lucru înfiinţat de CIO.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load