Diego Maradona va fi operat în Argentina

Diego Maradona va fi operat în Argentina

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona se va deplasa marţi în Argentina pentru a se opera la umărul stîng, iar apoi se va întoarce în Mexic pentru a continua ca antrenor al echipei Dorados Sinaloa, a anunţat agentul şi prietenul său Matias Morla.


Morla a explicat, pentru ziarul Clarin, că intervenţia chirurgicală era "programată" şi, după ce se va recupera, Maradona se va întoarce în Mexic.


Fostul căpitan şi selecţioner al Argentinei, în vîrstă de 58 ani, a ratat la finalul sezonului promovarea în prima ligă mexicană cu Dorados, iar continuitatea sa la această echipă era pusă sub semnul întrebării.


"Am cerut un proiect pe doi ani, cu un buget pentru achiziţionarea unor jucători care îmi plac. De asemenea, trebuie făcută o curăţenie a lotului, pentru ne despărţi de fotbaliştii care nu se potrivesc cu jocul nostru. Dacă mi se va spune că nu este posibil, atunci voi pleca din Culiacan (statul mexican în care se află oraşul Sinaola - n.red.) cu cea mai bună amintire din lume", a declarat Maradona, campion mondial cu naţionala ţării sale în 1986.


Impresarul său a asigurat, însă, că starul argentinian "va continua alături de Dorados'' şi a negat zvonurile conform cărora Maradona ar fi primit propuneri pentru a prelua conducerea reprezentativei Argentinei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load