COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce l-a întrebat Dobrovolschi pe Dodon?

Ce l-a întrebat Dobrovolschi pe Dodon?

Renumitul fotbalist și antrenor, selecționer al echipei naționale de fotbal a Moldovei, Igor Dobrovolschi, a solicitat de la Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, examinarea posibilității de a i se acorda cetățenia Republicii Moldova, transmite Noi.md.

Despre aceasta a anunțat șeful statului, menționînd că Igor Dobrovolschi a exprimat această solicitarea în cadrul unei întrevederi cu președintele, la care au abordat mai multe aspecte ale dezvoltării sportului moldovenesc de performanță, precum și promovarea modului sănătos de viață în rîndul cetățenilor de toate vîrstele.

“Domnul Dobrovolschi a solicitat examinarea posibilității de a i se acorda cetățenia Republicii Moldova. Avînd în vedere rolul pe care îl are Igor Dobrovolschi în fundamentarea fotbalului moldovenesc, rezultatele înregistrate de naționala noastră pe care a ghidat-o cu succes, precum și contribuția dînsului la promovarea imaginii pozitive a Republicii Moldova pe arenă internațională, am manifestat deschidere pentru soluționarea problemei invocate, în conformitate cu legislația Republicii Moldova”, a scris şeful statului pe o reţea socială.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load