COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Vasiloi: Este plăcut cînd revii acasă, iar în AIC întîlnești femei cu epoleți

Vasiloi: Este plăcut cînd revii acasă, iar în AIC întîlnești femei cu epoleți

„Este plăcut cînd revii acasă iar în Aeroportul Internațional Chișinău(AIC) întîlnești colegi din UE, mai ales femei cu epoleți. Am cunoscut-o astăzi pe ofițerul de linie din UE, Jesionowska Katarzyna, care este detașată în calitate de expert și observator la Sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul Internațional Chișinau””.

Despre aceasta a scris, ieri, Rosian Vasiloi, șeful Poliției de Frontieră, într-o postare pe Facebook, informează CURENTUL.

Vasiloi subliniază că este îmbucurător acest fapt, deoarece prin astfel de acțiuni se consolidează cooperarea operațională cu UE, și anume dintre – FRONTEX & State Membre & Țari Terțe, dar mai mult decît atît, se pot identifica riscurile și amenințările comune, se sporește securitatea la frontiere, dar și se stabilește un schimb bun de practici în domeniul managementului integrat al frontierei.

Precizăm că, sectorul Poliției de Frontieră „Aeroportul International Chișinău” ca punct de Coordonare permanent, activat în cadrul Operațiunilor comune sub egida FRONTEX, în perioada trimestrului IV al anului curent, găzduiește experți din cadrul entităților de frontieră a țărilor membre UE (Republica Ceha, Polonia, Olanda și Lituania), în cadrul operațiunii comune Puncte de Coordonare Aeriene 2019.

Amintim că, șeful Poliției de Frontieră a efectuat vizite de lucru în Ucraina și Letonia.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load