COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Unde va fi organizat Eurovision-2021

Unde va fi organizat Eurovision-2021

Autorităţile din oraşul-port olandez Rotterdam au convenit joi să găzduiască ediţia din 2021 a popularului concurs Eurovision, unul dintre cele mai importante evenimente televizate din lume, după ce ediţia din acest an a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

Consiliul municipal din Rotterdam a votat în favoarea acoperirii costurilor de 6,7 de milioane de euro rezultate din anularea ediţiei din 2020, care urma să aibă loc pe arena sportivă Ahoy Rotterdam, a relatat agenţia de ştiri ANP.

Organizatorii anunţaseră în luna martie că ediţia din acest an nu va putea avea loc în luna mai la Rotterdam din cauza pandemiei de COVID-19, boala respiratorie cauzată de virus. Între timp, locul desfăşurării evenimentului, arena Ahoy, a fost echipat pentru a primi pacienţi cu COVID-19.


"Televiziunile care transmit concursul şi Ahoy pot conta pe Rotterdam ca oraş-gazdă ", a declarat joi după vot, pentru ANP, Said Kasmi, membru în consiliul municipal pentru cultură. Pe moment nu a fost stabilite datele ediţiei din 2021.

Olanda urma să găzduiască evenimentul din 2020 după ce cantautorul olandez Duncan Laurence a cîştigat concursul din 2019 cu o melodia "Arcade".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load