Tinerele care au scăpat cu viață din accidentul de la Anenii Noi și-au revenit

Tinerele care au scăpat cu viață din accidentul de la Anenii Noi și-au revenit

Tînăra de 24 de ani care şi-a pierdut soţul şi fiica în accidentul cumplit din preajma satului Todireşti, raionul Anenii Noi, şi-a revenit din comă, dar încă nu ştie că a rămas fără familie.


Medicii spun că ea nu este, deocamdată, pregătită să afle o astfel de veste, întrucît i-ar putea afecta şi mai mult starea de sănătate. Pacienta este, în continuare, internată în Secţia reanimare. Declaraţiile au fost făcute în studioul emisiunii Vorbeşte Moldova de la PRIME. 


"Din cauza traumatismului cranio-cerebral, pacienta a fost sedată într-o comă medicamentoasă, acum deja noi scădem sedarea şi pacienta prezintă cunoştinţă, poate contacta cu noi. Este amnezică, dă semne de conştienţă, dar nu este în conştienţă deplină", a menționat şeful Departamentului Medicină Urgentă, IMU, Igor Curov.


Între timp, cea de-a doua supravieţuitoare a accidentului, o tînără de 23 de ani, se simte mai bine şi a fost transferată de la Reanimare în Secţia traumatologie.


"Stabilă, cu ameliorare. E în perioada de pregătire preoperatorie pentru o intervenţie definitivă de osteosinteză la fractura la femur", a adăugat Curov.


Acum două săptămîni, două maşini s-au ciocnit violent în apropierea satului Todireşti, după ce unul dintre şoferi a ieşit la depăşire fără a se asigura.


În urma impactului, cinci oameni, printre care o fetiţă de un an şi tatăl ei, au murit pe loc, iar două tinere au ajuns în stare critică la spital.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load