TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Suzana Popescu: Mă simt parte din trecut, acolo mă simt cel mai bine (VIDEO)

Suzana Popescu: Mă simt parte din trecut, acolo mă simt cel mai bine (VIDEO)

Pe parcursul vieții sale a încercat să fugă de muzică, însă, cu toate acestea muzica a urmărito mereu și i-a arătat drumul pe care trebuie să meargă.


Sînt declarațiile făcute de Suzana Popescu, interpreta de muzică populară, în cadrul emisiunii ”Mîndriți-vă că sînteți moldoveni”.


”Am încercat de cîteva ori să las muzica și să mă ocup cu ceva obișnuit. Mi-am făcut chiar și o stupină. Dar nu mi-a reușit fiindca muzica a dominat în viata mea și domină și în ziua de azi. Continui sa studiez, sa promovez mesajele care le-am prins în zbor de strămoșii noștri”, a spus artista.


Potrivit Suzanei Popescu, dacă nu studiezi ce a fost nu poți să vezi cărarea pe care o să mergi în viitor.


”Studiind atîta timp împreună cu toată echipa Tălăncuței, arhivele care sînt la Academia de Științe, la Institutul de Arte, la Biblioteca Națională și prinzînd mesajele care le-au lăsat strămoștii noștri m-am pomenit că eu sînt în regresie, sînt acolo în generațiile trecute. În acele generații eu mă simt cel mai bine și de acolo am de ales, acolo pot să sa-mi permit sa iau un mesaj lasat de mătușa Ileana sau moș Gheorghe și să îl aduc generației noastre”, spune artista.


Cu toate acestea a încercat să îndrăgească stilurile moderne de muzică, paralel cultivînd iubirea față de folclor a tinerei generații.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load