X 

Suzana Popescu: Mă simt parte din trecut, acolo mă simt cel mai bine (VIDEO)

20 iul. 2019,, 16:30   Societate
3638 0

Pe parcursul vieții sale a încercat să fugă de muzică, însă, cu toate acestea muzica a urmărito mereu și i-a arătat drumul pe care trebuie să meargă.

Sînt declarațiile făcute de Suzana Popescu, interpreta de muzică populară, în cadrul emisiunii ”Mîndriți-vă că sînteți moldoveni”.

”Am încercat de cîteva ori să las muzica și să mă ocup cu ceva obișnuit. Mi-am făcut chiar și o stupină. Dar nu mi-a reușit fiindca muzica a dominat în viata mea și domină și în ziua de azi. Continui sa studiez, sa promovez mesajele care le-am prins în zbor de strămoșii noștri”, a spus artista.

Potrivit Suzanei Popescu, dacă nu studiezi ce a fost nu poți să vezi cărarea pe care o să mergi în viitor.

”Studiind atîta timp împreună cu toată echipa Tălăncuței, arhivele care sînt la Academia de Științe, la Institutul de Arte, la Biblioteca Națională și prinzînd mesajele care le-au lăsat strămoștii noștri m-am pomenit că eu sînt în regresie, sînt acolo în generațiile trecute. În acele generații eu mă simt cel mai bine și de acolo am de ales, acolo pot să sa-mi permit sa iau un mesaj lasat de mătușa Ileana sau moș Gheorghe și să îl aduc generației noastre”, spune artista.


Cu toate acestea a încercat să îndrăgească stilurile moderne de muzică, paralel cultivînd iubirea față de folclor a tinerei generații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?