COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Serviciul Vamal rămîne fără director

Serviciul Vamal rămîne fără director

Nici Natalia Calenic și nici Iurie Gorea nu a obținut funcția de director al Serviciului Vamal. Potrivit Ministerului Finanțelor, concursul va fi organizat din nou, din motiv că cei doi candidați nu au acumulat punctaje suficiente în urma etapei interviului și astfel, nu au promovat concursul.

Concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal a fost anunțat pe data de 3 septembrie 2019, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor a fost 30 septembrie, curent. În perioada respectivă, 21 de persoane au depus dosarele în termen, iar o persoană după expirarea acestuia.

Din componența comisiei de concurs au făcut parte Natalia Gavrilița, ministrul Finanțelor, Igor Talmazan, reprezentantul Cancelariei de Stat, Andrei Balan, șeful direcției contencios și controlul legalității la Ministerul Finanțelor, Sergiu Gaibu, reprezentant al societății civile, Tatiana Lariușin, reprezentantă a mediului de afaceri, Elena Levința-Perciun, expertă în resurse umane și Tatiana Buianina, expertă în psihologie. În calitate de observator la lucrările comisiei a participat jurnalistul de investigație, Ion Preașca. Membrii comisiei nu au fost remunerați pentru această activitate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load