COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ședința de judecată în dosarul "furtul miliardului" a fost amînată

Ședința de judecată în dosarul "furtul miliardului" a fost amînată

Ședința de judecată care urma să aibă loc astăzi a fost amînată pentru data de 18 iulie 2019, din motiv că nu au fost prezente toate părțile implicate în dosar.

Potrivit procurorului Diana Beșleagă, de la ședință a lipsit unul dintre inculpați. Aceasta urma să fie prima ședință din dosar.

Potrivit Procuraturii, este vorba despre un dosar în care figurează 126 de milioane din frauda bancară. În cadrul dosarului sînt învinuite șase persoane. Printre acestea se numără: președintele Consiliului de administrare al Băncii Sociale, vicepreședintele Consiliului de administrare al băncii, trei membri ai Consiliului de administrare al Băncii, cît și administratorul companiei ce a beneficiat de credit.

Potrivit Procuraturii Anticorupție, prin acțiunile intenționate și anume acordarea creditelor cu încălcarea intenționată a regulilor de creditare și normelor de prudență financiară, inculpații au cauzat instituției financiare daune în proporţii deosebit de mari în valoare totală de 126 869 723,69 lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load