S-au ieftinit biletele de tren spre Moscova și Sankt-Petersburg

S-au ieftinit biletele de tren spre Moscova și Sankt-Petersburg

Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunțat despre reducerea prețului biletelor la trenul care circulă de la Chișinău spre Moscova și Sankt-Petersburg, informează NOI.md.


Astfel, în perioada 12 februarie – 31 martie, toți pasagerii care optează pentru călătoriile în cupeu pe cursele Chișinău – Sankt-Petersburg  și Chișinău-Moscova vor achita cu 11 și, respectiv, 12 procente mai puțin pentru bilet.


Asta datorită faptului că CFM a înaintat un demers către Ministerul Economiei și Infrastructurii (MEI), care a avizat pozitiv inițiativa de reducere a coeficientului de indexare a tarifului de bază pentru biletele în vagoane cupeu, în scopul majorării fluxului de călători în perioada indicată.


Prin urmare, începînd cu 12 februarie și pînă la 31 martie curent, costul tichetului de călătorie pentru locul în compartiment pe destinația Chișinău – Sankt-Petersburg va scădea cu circa 240 de lei. Trenul de pe această cursă circulă în zilele impare ale lunii, de la ora 22:14.


Situație similară se conturează și cu cele două garnituri care circulă în capitala Federației Ruse. Biletele pentru același tip de compartiment în trenul nr. 47, Chișinău-Moscova, care circulă în fiecare zi de marți, joi, sîmbătă și duminică, la ora 10:50, se vor ieftini cu circa 240 de lei, iar pentru garnitura nr. 341, care circulă zilnic, de la 20:40 din Chișinău, acestea se vor micșora cu 210 lei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load