COVID-19 în MOLDOVA

REŢETA ZILEI: Friptură în ulcele ca la mama acasă

REŢETA ZILEI: Friptură în ulcele ca la mama acasă

Mod de preparare:

Se pregătesc clătitele, fiecare se taie în 3-4 părţi. Brînza se amestecă cu ouă şi sare, acest amestec se înveleşte în clătite - cîte 6-8 clătite la o porţie. Carnea se dă prin maşina de tocat de 2 ori, se adaugă ouăle, laptele, sarea şi piperul, se amestecă bine şi se formează chifteluţe mici - cîte 6-8 la o porţie - şi se fierb la aburi. Clătitele se aşează în ulcele, se stropesc cu unt topit şi se dau la cuptor la temperatura de 180-200°C timp de 5-7 minute.


Ingrediente:

2 ouă,

4 linguri ulei,

300 g fileu de pui,

150 g carne de porc,

3-4 linguri lapte,

sare,

piper negru măcinat,

8 clătite subţiri.

Pentru umplutură:

½ kg brînză de vaci,

2 ouă,

sare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load