Poșta Moldovei reacționează după filmările apărute ieri în presă

Poșta Moldovei reacționează după filmările apărute ieri în presă

Poșta Moldovei reacționează după ce în mediu online a apărut un filmuleț unde se observă cum un angajat aruncă coletele în timp ce sînt încărcate în mașină.


Potrivit instituției, în saci ar fi trimiteri poștale, dar nu colete cum s-a speculat în mediu virtual, transmite Știri.md


"Sacii în care sînt transportate trimiterile poștale internaționale, sînt ulterior depozitați și sortați de către personalul secțiilor de sortare pentru a fi returnați în țara de origine.


Luînd în considerare faptul că greutatea unui sac plin de colete cîntărește circa 30 kg, ușurința cu care angajatul aruncă sacii, mai dovedește odată că aceștia nu au cum să conțină colete, așa cum se speculează în mediul virtual", explică Poșta Moldovei.


De asemenea, Întreprinderea de Stat afirmă că conținutul sacilor aruncați, din secvența video derulată, "nu este altceva decît recipienții returnați țărilor de origine".


Reamintim că un angajat de la Poșta Moldovei a fost surprins în timp ce încărca mai multe colete într-o mașină în fața unui oficiu poștal.


Menționăm că nu este prima dată cînd angajații de la Poșta Moldovei aruncă colete atunci cînd sînt încărcate sau descărcate la oficiile poștale. 


Recent, mai multe persoane și-au exprimat pe rețelele de socializare indignarea că au primit colete distruse sau goale aduse de poștă. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load