Pompierii au intervenit în forţă pentru salvarea a nouă persoane la Căuşeni

Pompierii au intervenit în forţă pentru salvarea a nouă persoane la Căuşeni

Nouă persoane, dintre care cinci copii, au fost evacuați de pompieri în această noapte dint-un bloc de locuit de pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Căușeni, relatează Noi.md.


Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 01.03. Din primele informații se cunoaște că angajații IGSU au aflat că în scara unui bloc de locuit au luat foc mai multe lucruri, iar fumul dens a împînzit scara.


Pompierii ajunși la fața locului au evacuat de urgență locatarii, reușind să scoată din zona de risc cele nouă persoane aflate în interiorul locuințelor.


Printre oamenii evacuați se aflau cinci copii, iar o fetiță de doar cîteva luni a fost transportată pentru investigații medicale la spitalul raional. Salvatorii au reușit lichidarea arderii fără ca aceasta să obțină răspîndire.


Din primele cercetări s-a stabilit că focul a pornit de la un apartament al blocului în care au ars lucruri vechi. În urma arderii, incendiul nu a obținut răspîndire.


Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de angajații IGSU. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc.   


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load