Păpușari din 22 de teatre s-au adunat la festivalul internaţional "Sub căciula lui Guguță"

Păpușari din 22 de teatre s-au adunat la festivalul internaţional "Sub căciula lui Guguță"

Păpușari din 22 de teatre au urcat pe aceeaşi scenă, la cea de-a zecea ediţie a festivalului internaţional "Sub căciula lui Guguță", deschis la Chișinău. Spre bucuria copiilor, festivalul a debutat cu piesa "Harap Alb" montat de Teatrul de păpuși "Guguță".

Actorii, care au purtat măşti masive, au făcut şi un Joc al umbrelor. 

La festival au venit actori din România, Rusia, Ucraina, Belarus, Bulgaria şi Kazahstan, care urmează să evolueze pe parcursul unei săptămîni. 

Premiera acestui an sînt spectacolele de seară, pentru adulţi. Astfel, uşile teatrului vor fi deschise pînă la ora 20:00 în perioada festivalului.

"Noi sîntem cei care educăm copii, cei care promovăm frumosul. Întotdeauna am zis că teatrele de dramă trebuie să ne mulţumească şi să ne fie alături, pentru că noi educăm spectatorul lor", a spus Gabriela Lungu, directorul Teatrului Guguţă.

Festivalul Internaţional "Sub căciula lui Guguță" va dura pînă în 22 aprilie şi se va încheia cu piesa "Mica Vrăjitoare", în interpretarea unei trupe de teatru din România. Preţul unui bilet, în perioada festivalului este de 60 de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load