COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nagacevschi spune dacă punctajul de la concursul CSP va fi publicat

Nagacevschi spune dacă punctajul de la concursul CSP va fi publicat

Ministrul Justiţiei, Fadei Nagacevschi, consideră că punctajul obţinut de candidaţii la funcţia de procuror general în cadrul concursului la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) nu ar trebui publicat din motive de protecţie a vieţii private.

Potrivit Infotag, despre aceasta el a spus miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, comentând informaţiile precum că CSP a schimbat regulamentul concursului pentru a elimina din aceasta obligaţia de a publica informaţii despre punctele acumulate, transmite Știri.md.

"Nu toate lucrurile trebuie să se întâmple complet transparent, deoarece există anumite obligaţiuni referitoare la respectarea drepturilor fundamentale ale omului.


Chiar dacă evaluăm o persoană publică, există limite la care se poate ajunge atunci când intervenim în viaţa privată cetăţeanului Republicii Moldova", a remarcat ministrul.

El a subliniat, de asemenea, că regulamentul a fost modificat prin decizia CSP, de aceea, orice întrebare la acest aspect ar trebui să fie adresată preşedintelui acestei instituţii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load