COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova, ajutată de China în lupta cu Covid-19

Moldova, ajutată de China în lupta cu Covid-19

Primul lot de asistență din partea Guvernului Republicii Populare Chineze pentru Republica Moldova a fost confirmat astăzi, în cadrul unei întrevederi cu Ambasadorul Chinei la Chișinău, anunță Ministerul Afacerilor Externe, pe pagina sa de Facebook.

Lotul de asistență va include dispozitive și consumabile pentru instituțiile medicale publice din Republica Moldova, inclusiv 1008 teste diagnostice, 100 000 de respiratoare de protecție, 500 de termometre cu infraroșu, 1000 de perechi de ochelari medicali, etc., în contextul situației epidemiologice prin infecția cu COVID-19.

Amintim că Parlamentul a instituit stare de urgență în Republica Moldova, pentru următoarele 60 de zile, adică din 17 martie 2020 și pînă în 15 mai 2020. Mai multe măsuri prevăzute în decizia Parlamentului au fost deja adoptate, cum ar fi restricționarea circulației, regim special de intrare-ieșire în țară, dar și a unui regim special de circulație în interiorul țării, introducerea măsurilor de carantină, interzicerea manifestațiilor publice.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load