Lucrarea unei artiste din Moldova înfrumusețează un zid din Suedia (FOTO)

Lucrarea unei artiste din Moldova înfrumusețează un zid din Suedia (FOTO)

iZZY iZVNE, una dintre cele mai populare artiste murale din Moldova, a participat, la începutul lunii iunie în cadrul festivalului de artă din orașul Örebro (Suedia). În cadrul „Open Art”, care durează toată vara, artista a realizat două proiecte. 


Tînăra, a realizat cel mai mare mural din cariera sa și o pictură pe asfalt. „Am pictat un mural în stilul meu. Zidul pe care am realizat lucrarea, se află în centrul orașului și are o suprafață de aproximativ 340 de metri pătrați. Este cel mai mare proiect, pe care l-am realizat”. Artista a muncit șase zile pentru a finaliza lucrarea.  


DJI_0020DJI_0021DJI_0051DJI_0075DJI_0090DJI_0104


Cel de-al doilea proiect este un desen 3D pe asfalt. „Sunt niște bile, care crează senzația că zboară din pămînt. Această lucrare mi-a luat o zi”.


P1120106


20190604_182520


Festivalul „Open art” durează toată vara. Printre participanți sînt invitați o mulțime de artiști care realizează lucrări în diverse tehnici. În timpul pregătirii pentru eveniment, întregul oraș devine literalmente un muzeu în aer liber, plin de diferite sculpturi, spectacole și artă stradală.


În prezent, artista din Moldova face un mic turneu cu durata de o lună. Timp în care, tînăra și-a propus să participe la festivaluri de artă stradală în Suedia, Franța și Portugalia.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load