TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Hogan: SUA sprijină reforma justiției din Moldova

Hogan: SUA sprijină reforma justiției din Moldova

Agenda Dialogului Strategic RM–SUA a fost discutată în cadrul întrevederii Ministrului de Externe Aureliu Ciocoi cu Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, scrie Noi.md.

În cadrul discuției a fost evidențiată importanța consolidării Dialogului Strategic moldo-american, fiind convenită agenda reuniunilor pentru viitorul apropiat.

Ministrul Aureliu Ciocoi a exprimat aprecieri pentru asistența oferită de Statele Unite ale Americii, care contribuie la consolidarea proceselor democratice și fortificarea sectoarelor cheie ale economiei naționale.


La rîndul său, ambasadorul Dereck J. Hogan a reiterat sprijinul Statelor Unite ale Americii pentru implementarea reformelor structurale, în particular în domeniul reformei justiției.

Interlocutorii au analizat evoluțiile politice regionale și internaționale, agreînd necesitatea menținerii unui dialog continuu cu privire la evenimentele care vizează interesul reciproc al celor două state și cooperarea bilaterală moldo-americană.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load