COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Fiecare dintre noi avem în casă un vaccin împotriva COVID-19

Fiecare dintre noi avem în casă un vaccin împotriva COVID-19

Vaccin împotriva COVID-19 există în casa fiecăruia. Cel mai eficient produs natural care are nu numai proprietăți bactericide, ci și un efect direct asupra virușilor, ucigîndu-i, este usturoiul, iar lanțul evenimentelor patologice distructive din organismul omului cauzate de COVID-19 este întrerupt și distrus la început și nu continuă datorită "apei de usturoi".

Declarația a fost făcută de candidatul în științe medicale din Tașkent, Șuhrat Halilov, care a scris primul sau unul dintre primele manuale de imunologie, și care a publicat încă în primavara anului 2020, pe creasta primului val de pandemie, informații întemeiate științific și extrem de utile despre COVID-19.

Principalul pericol al virusului COVID-19, a spus el, este că acesta afectează în primul rînd, sistemul imunitar și apoi, în al doilea rînd, afectează țesutul pulmonar.


Potrivit lui, "apa de usturoi", în calitate de protocol antiepidemic, poate fi folosită într-o singură zi în întreaga țară în rîndul populației, iar substratul morfologic patogen de bază va dispărea complet într-o zi-două.

Dacă veți bea zilnic 2/3 căni de infuzie de apă de usturoi, acesta va ajunge imediat în intestinul subțire și va începe să ucidă imediat COVID-19.
După administrarea "apei de usturoi", vaccinul natural se formează în intestinul subțire după 30-40 de minute și este absolut gratuit;

Metoda de preparare a "apei de usturoi" este extrem de simplă.
1. O felie de usturoi curățată se taie în jumătate în direcția transversală, se așează într-un ceainic de porțelan de un litru și se toarnă apă de temperatura camerei.
Se face dimineața.
2. Seara, "apa de usturoi" este gata de utilizare.
Ar trebui să beți 2/3 căni, după 3-4 ore de la ultima masă, pe noapte, înainte de culcare.
3. A doua zi, procedura de preparare a "apei de usturoi" va trebui repetată cu un cățel de usturoi proaspăt.
4. Continuați să beți apă de usturoi timp de o lună.
În acest timp, se va forma o imunitate specifică împotriva COVID-19.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load