EAU ar putea anula vizele pentru moldoveni

EAU ar putea anula vizele pentru moldoveni

Emiratele Arabe Unite (EAU) vor examina posibilitatea abolirii vizelor pentru cetățenii Republicii Moldova, notează NOI.md.


Acest subiect a fost discutat în cadrul întrevederii dintre prim-ministrul Pavel Filip și premierul, vicepreşedintele și conducătorul orașului Dubai, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Oficialii au apreciat dinamizarea din ultima perioadă a relațiilor politice și instituționale dintre cele două state.


Totodată, Pavel Filip a spus că autoritățile de la Chișinău își doresc eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni care vizitează Emiratele Arabe Unite. În context, șeful Executivului de la Chișinău a amintit că, în martie 2017, Republica Moldova a abolit regimul de vize pentru cetățenii EAU, menționînd disponibilitatea de a anula vizele și pentru rezidenții acestei țări.


La rîndul său, șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum a menționat că în prezent se studiază posibilitățile anulării vizelor pentru diplomații moldoveni, după care acest proces urmează să fie extins și asupra cetățenilor Republicii Moldova.


 


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load