TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dumitru Alaiba, despre bătaia de la Costești

Dumitru Alaiba, despre bătaia de la Costești

Bătaia din noaptea de Revelion care a fost filmată la Costești a zguduit toată țara. Dumitru Alaiba a declarat că acest caz ar trebui să trezească justiția.


Deputatul a lăsat pe pagina sa de Facebook un mesaj care te pune pe gînduri, transmite NOI.md cu referire la știri.md.


„Azi criminalii se plimbă în libertate, printre noi. Merg pe aceleași străzi, fac cumpărături la aceleași magazine, intră prin aceleași cafenele, beau cafea din aceleași căni cu noi. Doar că ei au furat, au distrus, au omorît, iar noi – nu. Nu este de mirare că sîntem pătrunși de un adînc sentiment de injustiție. Nu este de mirare că o minte fragilă își crează idealuri perverse, criminale. Această tumoare se corectează foarte rapid atunci, cînd societatea simte că există dreptate, lege, că pentru crime se plătește”, a scris Alaiba.


Pe site-ul său, deputatul a acuzat oamenii legii de indiferență și neprofesionalism.


„La primul apel la 112 nu a răspuns nimeni. Ambulanța a venit abia peste mai mult de o oră. Au ignorat primul apel, crezînd că e o glumă. Au venit doar după al doilea apel. Poliția nici nu a venit. A trecut o săptămînă în care poliția și procuratura au tăcut. Datorită presei libere, subiectul a devenit greu de ignorat”, a scris Alaiba.


La rîndul său, premierul Ion Chicu a declarat că investigarea cazului dat este la controlul Ministrului de Interne.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load