COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov: „Igor Popa nu dorește să afle de ce boală suferă azi Harunjen?”

Diacov: „Igor Popa nu dorește să afle de ce boală suferă azi Harunjen?”

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, a scris că actualul șef-adjunct al Procuraturii Generale, Igor Popa, l-ar fi verificat în 2015 pe un procuror, eliberat din funcție, dacă într-adevar este în comă, în care a căzut după ce ar fi fost impus să își dea demisia.

„Cînd a eșit din clădirea Procuraturii Generale, în urma presiunilor psihologice d.Dîntu a suferit un atac de cord și și-a perdut conștiința. Un trecător l-a văzut și a chemat salvarea. Dîntu a fost internat în spitalul orășenesc nr.2 unde s-a aflat īn comă 4 zile. Culmea ipocriziei constă în faptul, că I.Popa socotind că d.Dîntu simulează boala s-a prezentat la spital și abuziv a intrat în secția reanimație pentru a se convinge personal. Și totuși d.Dîntu, după însănătoșire a fost impus abuziv să-și dea demisia pînă la atingerea vîrstei de pensionare de 50 ani. Igor Popa nu dorește să afle de ce boală suferă azi Harunjen?”, scrie Ivan Diacov.

În timp ce procurorul general Eduard Harunjen se află în spital, interimatul funcției va fi ocupat de către Igor Popa. Eduard Harunjen este spitalizat în secția cardiologie a spitalului Cancelariei de Stat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load