Cum comentează Dorin Damir acuzațiile fostului șef al MoldAtsa

Cum comentează Dorin Damir acuzațiile fostului șef al MoldAtsa

Președintele FEA, Dorin Damir, neagă acuzațiile aduse de către fostul șef al MoldAtsa, precum că ar fi fost implicat în contrabanda cu anabolizante pe teritoriul Republicii Moldova. Damir afirmă că fostul director MoldAtsa ar trebui să susțină cu dovezi declarațiile făcute.


„Cu privire la aberațiile nefondate aruncate de către cetățeanul Sorin Stati, nu pot răspunde și coerent, și pe înțelesul dumnealui în același timp. Cu toții avem un grad de înțelegere diferit.


Dacă aduci acuzații atît de grave, învinuiri, mai ales publice, trebuie și să-ți poți demonstra declarațiile cu probe, rezultate ale anchetelor, în caz contrar, orice cuvînt debitat, nu e cu nimic mai valoros decît un strigăt în neant”, a scris Damir pe pagina sa de Facebook.


La final, Damir a declarat că singura sa ocupație este promovarea sportului, și nu contrabanda.


„Într-un final, pentru cei care totuși vor continua să-mi denigreze imaginea, pot spune ferm, că nu am fost, nu sînt și nici nu voi fi implicat în scheme de contrabandă, ori alte activități care nu se aliniază cu legea. Singurul meu scop și ocupație din ultimii 14 ani a fost promovarea sportului, modului sănătos de viață și imaginea Republicii Moldova, dar voi .... continuați luptele voastre politice! Practicați sportul și mintea se va lumina”, a conchis acesta.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load