COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Consilierul Zinaidei Greceanîi confirmă că președinta Parlamentului a avut o întîlnire cu un grup de judecători

Consilierul Zinaidei Greceanîi confirmă că președinta Parlamentului a avut o întîlnire cu un grup de judecători

Consilierul Zinaidei Greceanîi, Fadei Nagacevschi a confirmat că președinta Parlamentului, împreună cu părțile implicate în coaliția de guvernare, a avut o întîlnire cu un grup de judecători, care, potrivit CSM, încearcă „blocheze funcționarea instituției”.

La întrevedere au participat Igor Grosu, președintele fracțiunii PAS, Blocul ACUM, Maria Ciobanu, vicepreședintele fracțiunii DA, blocul ACUM, Grigore Novac, membru al Comisiei juridice, numiri și imunități și Zinaida Greceanîi.

„La întîlnirea respectivă au fost prezente toate părțile actualei majorități parlamentare și s-a desfășurat strict în conformitate cu legea. Pot să vă spun că întrevederea a avut drept scop de informare. În urma acestei întîlniri s-a decis crearea unui grup de comunicare cu reprezentanții puterii judecătorești, cu scopul de a auzi toate părțile implicate în aceste litigii din Justiție, pentru a nu se crea un blocaj”, ne-a comunicat Fadei Nagacevschi.


UNIMEDIA amintește că membrii Consiliului Superior al Magistraturii au venit cu un nou apel către societate și judecători, în contextul ultimelor evenimente din sistemul Justiției. În acest sens, CSM susține că la moment un grup de judecători încearcă să blocheze funcționarea instituției, iar în spatele acestor acțiuni ar sta un partid, fără a da nume.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load