COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîți consumatori transmit de la distanță și repede datele contoarelor de gaz

Cîți consumatori transmit de la distanță și repede datele contoarelor de gaz

Aproape 2 mii de consumatori SA „Moldovagaz” folosesc actualmente serviciul Viber ChatBot, prin care datele contorului de consum al gazelor naturale pot fi expediate la distanță, repede și sigur.

Despre aceasta a comunicat Serviciul de presă al întreprinderii, menționînd că înregistrarea în aplicație nu durează mult, iar interfața acesteia permite utilizatorului să folosească calculatoare de tip desktop, tablete și smartphone-uri, transmite Noi.md.

Pe site-ul SA „Moldovagaz” pot fi găsite instrucțiunile detaliate, care pas cu pas descriu procedura de instalare, înregistrare și folosire a aplicației.


Potrivit serviciului de presă a întreprinderii, indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediul www.moldovagaz.md atît în caseta vizuală dedicată în rubrica „Consumatori”, cît și în cadrul procedurii de achitarea facturii pe site-ul SA „Moldovagaz”. Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale.

Totodată, peste 22 mii de consumatori au devenit abonați ai serviciului „Factura online”, prin care actele de plată sunt expediate pe adresele lor de poșta electronică. Solicitată este și opțiunea de achitare a acestora prin intermediul site-ului întreprinderii, iar numărul lunar al tranzacțiilor variază de la 9 pînă la 11 mii. De menționat că în cadrul procedurii de plată, comisionul nu se percepe.

Perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni și durează 13-15 zile, în funcție de întreprinderea de distribuție a gazelor naturale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load