TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Chișinăuienii vin să preia coletele din China în măști de protecție

Chișinăuienii vin să preia coletele din China în măști de protecție

Locuitorilor Moldovei, probabil, le este frică să nu se infecteze cu coronavirusul periculos prin coletele livrate în Moldova din China.

Astfel, la un oficiu poștal au fost văzute două persoane în costume și măști de protecție care probabil au venit să preia un colet din China.

Martorii acestui caz neobișnuit au expediat un video în adresa redacției Point.md.

Reamintim că Ministerul Afacerilor Interne și Integrării Europene al Republicii Moldova (MAEIE) prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Beijing urmărește evoluția situației privind epidemia de coronavirus de tip nou în Republica Populară Chineză.


Potrivit MAEIE, în prezent în China sînt circa trei sute de cetățeni ai Republicii Moldova. Ministerul a declarat că pe teritoriul Chinei nu au fost înregistrați cetățeni moldoveni infectați cu virusul nou.

Izbucnirea epidemiei de pneumonie provocată de virusul de coronavirus de tip nou (2019-nCoV) a fost înregistrată la finele lunii decembrie 2019 în orașul chinez Wuhan, provincia Hubei. Virusul s-a răspîndit rapid prin întreaga lume. În special, cazurile de infectare au fost înregistrate în Australia, Coreea de Sud, Nepal, Malaiezia, Japonia, SUA, Franța și Canada.

Anterior medicii au explicat că noul coronavirus chinez are o rezistență scăzută în mediul înconjurător și probabilitatea de a se infecta prin colete este extrem de joasă.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load