Căminele studențești din Capitală sunt în febra pregătirilor pentru noul an de studii

Căminele studențești din Capitală sunt în febra pregătirilor pentru noul an de studii

Căminele studențești din Capitală sînt în febra pregătirilor pentru noul an de studii.


Muncitorii se grăbesc să încheie lucrările la timp, ca studenții să reușească să se cazeze pînă la sfîrşitul lunii august. În timp ce unele cămine sînt reparate capital, în altele se fac doar lucrări cosmetice.


Printre cei care dau o mînă de ajutor sînt și studenți, răsplătiți cu posibilitatea de a sta gratuit în cămin pe durata verii.


În gestiunea Universității de Medicină sînt zece cămine. Cei mai norocoși vor fi studenţii care vor ajunge să locuiască în căminul numărul 13, care a fost reparat capital.


Și la căminele Academiei de Studii Economice este mare forfotă în ajunul noului an de studii. La căminul numărul 2, băile și toaletele sînt renovate în totalitate. Costul lucrărilor ajunge la aproximativ 1,2 milioane de lei.


Lucrări de reparație sînt făcute și în unele blocuri de studii ale ASEM. Pentru asta au fost alocate aproximativ patru milioane de lei.


Preţul pentru un loc în căminul studenţesc al Universităţii de Medicină variază între 380 și 450 de lei, pentru o lună. Iar pentru studenţii de la Academia de Studii Economice, prețul este de 250 de lei.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load