Cadoul perfect de 8 Martie îl găsiți la Viorica Cosmetic (VIDEO) ©

Cadoul perfect de 8 Martie îl găsiți la Viorica Cosmetic (VIDEO)

În perioada 1-4 martie curent, la Moldexpo se desfășoară expoziția Beauty, eveniment ce adună lideri ai pieţei produselor cosmetice din Moldova şi din străinătate, informează Noi.md.

Cu produse de calitate și reduceri considerabile sînt întîmpinați toți vizitatorii care se apropie de standul companiei „Viorica Cosmetic”, dornici de a căuta cadoul perfect pentru cei dragi.

Și pentru că pînă la Ziua Internațională a Femeii a mai rămas puțin timp, reprezentanții companiei s-au gîndit să-și surprindă plăcut consumatorii fideli, anunțînd o serie de reducere la cele mai solicitate produse.

„A devenit deja o tradiție ca „Viorica Cosmetic” să participe la expoziția Beauty. De fiecare dată venim cu noi oferte, ca să ușurăm cumva munca bărbaților de a alege un cadou pentru femeile dragi. De data aceasta avem o serie de reduceri, e vorba de -30% la toată seria de parfumuri. În continuare, gamele GRAPES și SPIRULINA se bucură de cea mai mare popularitate. Mai promovăm și seria MAGIC DERM, la care avem o reducere de 25%”, a spus PR managerul companiei „Viorica Cosmetic”, Tatiana Caraman. 

Și pentru cei care vor să aleagă cadouri cu adevărat deosebite, „Viorica Cosmetic” scoate pe rafturi o serie de seturi de produse frumos ambalate, cu care fiecare își poate surprinde apropiații. Totodată, compania aduce aromele primăverii în două parfumuri, care sînt deja foarte întrebate. 

„Printre produsele ce se bucură de o mare popularitate se numără cele două parfumuri noi create de Viorica Cosmetic «Adora Premiere» și «Adora Entourage», destinate doamnelor rafinate, cu note de orhidee, de lămîie sau de frezie, acestea fiind la mare căutare de vizitatori”, a adăugat Tatiana Caraman.

Expoziția Beauty 2018 va dura pînă la 4 martie, timp în care „Viorica Cosmetic” vă așteaptă cu reduceri și surprize frumoase.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Sondaj Toate

load