COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Apa din fîntînile din Comrat este periculoasă

Apa din fîntînile din Comrat este periculoasă

În orașul Comrat, calitatea apei din fîntîni nu corespunde normelor sanitare. Consumul acestei ape poate dăuna sănătății.

Această apă poate provoca o serie de boli, datorită faptului că conține nitrați și alte substanțe dăunătoare, transmite nokta.md.

95% din probele de apă din fîntîni examinate nu corespund cerințelor normelor sanitare. Aceste date au fost prezentate în programul de revitalizare al municipiului Comrat pentru anii 2019-2021.


Principala problemă este conținutul ridicat de nitrați, iar a doua problemă este conținutul ridicat de săruri (reziduu uscat).

În vederea combaterii poluării apei, primăria mun. Comrat a elaborat un plan de acțiune pentru următorii 2 ani, care include: monitorizarea serviciilor de salubritate și luarea măsurilor de îmbunătățire a metodei de prezentare; aplicarea și respectarea standardelor internaționale de protejare a mediului înconjurător și de gestionare a deșeurilor; crearea punctelor pentru colectarea preliminară, transportarea, prelucrarea și depozitarea deșeurilor menajere și a altor tipuri de deșeuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load