COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ambasada Italiei va oferi informații în exclusivitatela telefon și pe site-ul instituției

Ambasada Italiei va oferi informații în exclusivitatela telefon și pe site-ul instituției

Vizitatorii Ambasadei Italiei la Chișinău, care au nevoie de servicii consulare la ghișeu, sînt rugați să facă o programare în prealabil, scriind la adresa de e-mail: amb.chisinau@esteri.it sau sunînd la numărul de telefon: +373 22 266 720.

Informațiile vor fi oferite în exclusivitate la telefon și pe site-ul Ambasadei Italiei: www.ambchisinau.esteri.it.

Într-un comunicat de presă citat de IPN, Ambasada Italiei la Chișinău menționează că măsura vine ca urmare a ridicării, de către Guvernul Republicii Moldova, a nivelului de alertă de la „galben” la „portocaliu”, dar și în scopul asigurării unei protecții eficiente a sănătății vizitatorilor Ambasadei.

Și primirea cetățenilor pentru soluționarea aspectelor consulare la sediul Ambasadei Republicii Moldova în Republica Populară Chineză este sistată începînd de astăzi, 9 martie, pînă la sfîrșitul lunii. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene măsura vine „în vederea minimalizării riscurilor ce țin de situația epidemiologică din lume și nemijlocit din China, în legătură cu răspîndirea virusului COVID-19”.


În Moldova, primul caz de infectare cu COVID-19 a fost înregistrat sîmbătă, 7 martie, la o femeie de 48 de ani revenită din Italia.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load