COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ai cui sînt cei 1,5 milioane de euro confiscați la Leușeni?

Ai cui sînt cei 1,5 milioane de euro confiscați la Leușeni?

Un tânăr din Moldova, om de afaceri la Londra, spune ca cei peste 1,5 miloane de euro consfiscați la Vama Leușeni în noaptea de Paște sunt banii săi.

Adriano Dulgher susține că el urma să declare suma în aceeași noapte, dar nu a reușit să ajungă din cauza pandemiei. Reprezentanții PCCOCS spun că au recepționat declarațiile omului de afaceri și urmează să investigheze proveniența banilor.

Adriano Dulgher este moldoveanul cunoscut în tara noastră pentru afacerile sale de succes de la Londra. Omul de afaceri afirmă că șoferul TIR-ului a încercat să treacă vama cu TIR-ul plin cu bani cash, înainte ca să ajungă el acolo, pentru că așa a crezut el de cuviință.


„Suma aceasta a fost a mea, am obținut-o dintr-o afacere de-a mea din Africa și am trimis-o spre Moldova ca să continuu investițiile în agricultură. Din cauza pandemiei COVID-19 nu am putut ajunge în Moldova la timp ca să declar banii”, a declarat Adriano Dulgher pentru ProTV.

Acum afaceristul speră că autoritățile de la noi îi vor întoarce banii după ce acesta a prezentat dovezile care ar demonstra ca îi aparțin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load