COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Agențiile turistice promit reduceri mari dacă faceți acum rezervări pentru vacanța de vară

Agențiile turistice promit reduceri mari dacă faceți acum rezervări pentru vacanța de vară

Pregătește-ți sania din vară, iar vacanța la mare iarnă. După această zicală se ghidează cei care planifică să se odihnească din plin, cu bani puţini, în acest sezon estival. Operatorii agențiilor de turism anunţă reduceri mari în perioada ianuarie - februarie pentru pachete de vacanţă.

"Cei care rezervă din timp, în luna ianuarie și februarie, beneficiază de reduceri early booking pînă la 30 - 35 la sută. În funcție de destinație, restul sumei poate fi achitată în decurs de două luni sau poate chiar fi amînată cu pînă la trei săptămîni înainte de zbor", a menţionat Mihai Ceban, manager agenție de turism.

Specialiștii spun că cele mai avantajoase oferte sînt disponibile încă din toamna anului 2019, iar unii moldoveni deja au reușit să-și facă rezervarea. Potrivit operatorilor, Bulgaria este una dintre cele mai solicitate destinaţii pentru perioada estivală. Acest lucru se datorează faptului că preţurile pentru pachetul turistic sînt accesibile, scrie noi.md cu referire la publika.md.

"Dacă să vorbim de Bulgaria, prețurile ar începe de la 170 - 175, șapte nopți și opt zile, cu transport inclus", a explicat Artiom Neaga, manager agenție de turism.

Dacă decideţi să rezervaţi acum vacanţa în Grecia, atunci veţi reuşi să prindeţi un sejur de o săptămînă cu pînă la 200 de euro.

"Grecia o avem cu autocarul și cu avionul. Cu autocarul este spre Halkidiki și aici prețurile încep cu aproximativ 150 - 160, depinde și de tipul de masă, la fel pentru șapte nopți", a precizat Artiom Neaga.

Cei care dispun de resurse financiare, pot opta pentru pachete turistice mai scumpe.

"Creta ar începe de la 350 - 400 de euro pentru o persoană, cu zbor inclus pentru șapte nopți. Și Turcia, all inclusiv, ar începe aproximativ de la 400 - 450, în funcție și de nivelul hotelului", a declarat Neaga.

Potrivit operatorilor de turism, reducerile de pînă la 40 la sută pentru sezonul estival 2020 vor fi disponibile pînă la începutul lunii martie, iar în primăvară preţurile vor fi mai mici cu doar 10 la sută.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load