COVID-19 în MOLDOVA

Accident la Rîbnița: O persoană a ajuns în stare gravă la spital

Accident la Rîbnița: O persoană a ajuns în stare gravă la spital

Accident cu implicarea a unui automobil și a unui ciclomotor pe strada Miciurin din Rîbnița, scrie presa din stînga Nistrului. Coliziunea a avut loc la ora 09:00, în această dimineață.

Potrivit sursei, șoferul ciclomotorului de model Lifan, conducea pe partea dreaptă, de-a lungul bordurii. Automobilul de model Opel Astra se deplasa în aceeași direcție, scrie unimedia.info.

Șoferul mașinii a încecat să efectueze o manevră de depășire. În acel moment, bărbatul care conducea vehicului cu două roți a început să se îndrepte spre stînga. Șoferul automobilului a încercat să evite coliziunea, dar a eșuat.


Ulterior, șoferul automobilului în vîrstă de 37 de ani, a explicat că bărbatul ce conducea ciclomotorul a început să se deplaseze la stînga, fără a porni indicatorul de direcție.

Bărbatul rănit în vîrstă de 32 de ani care conducea Lifanul a fost transportat de ambulanță la Spitalul Raional. Medicii l-au diagnosticat cu leziune craniocerebrală deschisă, contuzie a creierului și fractură a osului parietal-temporal. Pacientul aflat în stare gravă a fost internat în secția de terapie intensivă.

Potrivit datelor preliminare, șoferii nu erau în stare de ebrietate. Totuși, analizele lor au fost trimise pentru cercetare. Gradul de vinovăție al fiecăruia dintre participanții la accident urmează să fie stabilit de către Poliția Rutieră.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load