O celebră soprană de la noi a semnat un contract cu o legendară agenție americană

O celebră soprană de la noi a semnat un contract cu o legendară agenție americană

Fiecare artist își dorește să evolueze pe cele mai mari scene ale lumii, pentru a-și împărtăși dragostea pentru artă prin muzică.


Soprana Olga Busuioc se poate mîndri că, începînd de acum, face parte dintr-o faimoasă agenție americană de impresariat muzical, Columbia Artists.


Interpreta de operă este încîntată că zilele trecute a reușit să intre în rîndurile artiștilor care fac parte din faimoasa familie a agenției de impresariat american Columbia Artists. Superba noastră soprană și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali: „Astăzi este o zi importantă pentru mine. Aș vrea să anunț oficial începutul colaborării mele cu Columbia Artists”.


Pe site-ul oficial al companiei apare mai multă informație despre artistă, dar și mesajul de bun venit în echipă: „Suntem încîntați să vă anunțăm reprezentarea noastră la nivel internațional a sopranei din Moldova, Olga Busuioc”.


Olga Busuioc a evoluat pe scenele din lumea întreagă, reușind să concerteze în Italia, Franța, Irlanda, Spania, Germania, China, Emiratele Arabe etc., iar de acum în colo va cuceri și mai multe inimi.


Columbia Artists Management Inc. (CAMI) este o agenție internațională de management al talentelor muzicale. Aceasta a fost fondată încă în 1930, reprezentînd pe parcursul acestor 89 de ani, numeroși artiști de renume mondial.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load