O actriță din Moldova a ajuns în finala unui show umoristic (VIDEO)

O actriță din Moldova a ajuns în finala unui show umoristic (VIDEO)

Actrița Irena Boclincă este prima finalistă iUmor din cel de-al șaselea sezon, în urma voturilor primite în aplicație de către public.

Actrița Irena Boclincă din Republica Moldova a reușit să intre atît de bine în rolul său la iUmor, sîmbătă seara, la Antena 1, încît a fost confundată de oameni cu personajul politic real – premierul Viorica Dăncilă. Pentru a afla cît de credibilă este în rolul său, actrița a făcut mai întîi o probă în Piața Obor din București, unde rezultatul a fost pe măsura așteptărilor! Oamenii au oprit-o la fiecare tarabă pentru a o saluta sau pentru a-i cere părerea despre mersul agriculturii. Nici Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu se așteptau să aibă parte de o asemenea ”vizită oficială” în cel de-al șaselea sezon iUmor, iar reacțiile au fost pe măsură, scrie a1.ro.

”Textul era atît de bun, că rîdeam în valuri și apoi mă enervam! Pentru că rîdeam și nu mă concentram la text! Este excepțional ce a făcut! Este top 3 numere iUmor din șase sezoane! Cum ar fi să cîștige Viorica Dăncilă iUmor?”, s-a întrebat amuzat Mihai Bendeac, în timp ce Irena a primit trei de DA din partea juraților, dar și voturile telespectatorilor în aplicația iUmor, astfel că a devenit prima finalistă din acest sezon.

Amintim că actrița Irena Boclincă a parodiat-o într-un mod deosebit pe prim-ministrul României și a reușit să cîștige simpatia publicului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load