Irina Rimes, printre cele mai de succes tinere „30 sub 30”

Irina Rimes, printre cele mai de succes tinere „30 sub 30”

Moldoveanca Irina Rimes face mîndră o țară întreagă. Tînăra cîntăreață a fost premiată de celebra revistă Forbes România, fiind inclusă în generația 30 sub 30 cei mai de succes tineri.


Marele eveniment al proiectului a avut loc aseară. Alături de alți 29 de cîștigători, artista a primit renumitul trofeu „Forbes”, pentru care a „mulțumit din suflet”.


Fiind în generația „30 sub 30”, Irina a oferit și un interviu pentru revistă, împărtășindu-și experiențele care au făcut-o să ajungă pînă aici, dar și unele dezvăluiri nemaiauzite pînă acum.


„Îmi place să fac muzică, îmi place să muncesc, să mă zbat pentru mine și pentru oamenii mei. Nu știu cum s-au întîmplat lucrurile, probabil este vorba despre muzica și versurile mele în care se regăsesc oamenii”, afirmă ea.


Artista a mărturisit că pînă la 19 ani a colindat toată Moldova, fiind invitată la diferite evenimente și recunoaște că de multe ori a fost nevoită să doarmă prin gări.


„Eram solistă la petreceri, dormeam des prin gări, ai mei nu știau. Nu știa nimeni, eram destul de inconștientă, pentru că aveam dorințe mari pentru un talent atît de mic”, a spus Irina.


Cîntăreața povestește că a vrut de aproape 10 ori să se lase de muzică din cauza condițiilor financiare, însă a reușit să treacă peste această perioadă.


„La doar 27 de ani, Irina a realizat și a trăit cît alții într-o viață. Nu a renunțat niciodată la visul său și a continuat să compună muzică pînă cînd a reușit să se facă auzită. Versurile pe care le scrie artista sînt extrem de sensibile și sincere”, au apreciat-o cei de la Forbes.


Irina Rimes a venit și cu o noutate pentru fanii săi. Împreună cu echipa ei, cîntăreața a semnat un contract în Franța, iar muzica sa va răsuna, în curînd, și în limba franceză. 


Moldoveanca spune că pregătește mai multe surprize, iar că, peste 5-10 ani, speră să fie o femeie liniștită lîngă soțul și copilul ei.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load