COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dana Markitan spune Goodbye Dubai în noul său videoclip

Dana Markitan spune Goodbye Dubai în noul său videoclip

Deși în ultima perioadă, pe Dana Markitan, am văzut-o mai mult prin Veneția decît pe acasă, totuși, acum artista din cîte se pare se simte mult mai bine acasă și a hotărît să își bucure fanii cu un nou videoclip.

În cea mai nouă producție video a sa, artista spune de această dată GoodBye Dubai și dansează în stil vouge.

”Piesa "Goodbye Dubai", și acest videoclip pentru mine, este o lucrare mult așteptată, comercială, una la care pot să spun că am visat și destul am muncit. Piesa este memorabilă, pătrunde în om cam ca virusul(desigur unul bun), cu mesaj pozitiv, care îți ridică dispoziția(că asta de fapt e misiunea mea). Îmi iubesc enorm pămîntul meu, și mereu cînd mă aflam mai mult timp departe, îmi doream să revin cît mai repede Acasă, pentru multe motive care țin de sufletul meu și felul meu de a fi .Cînt aici că "Moldova mea e rai", și așa și cred. De ce? Fiindcă așa”, a scris Dana într-o postare pe pagina sa de facebook.

Potrivit artistei, noul său videoclip este în stilistica de dans, una tare apropiată de ea.


”Dans în stil Vogue îmi place enorm, iar pe omul-lumină Liuba, am întîlnit-o ca un dar de sus, la un proiect la care nu vroiam să plec în Romînia (dar mereu sînt în mișcare). Așa oameni buni și deosebiți ca ea doresc să fie cît mai mulți pe pămînt. Liuba mi-a adus în platou copii care dansează Vogue(raritate) și fete mari,care au înfrumusețat imaginea. Și părinții a căror copii toată ziua au așteptat. Echipa colegului, și talentatului Marin Kapushon, este una de nota 10, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru răbdare cu mine și pentru că m-ați auzit în toate, pentru munca depusă. Rezultatul vizual și auditiv pe care îl avem noi, mie și întregii familiei mele mari ne place . Așa că sînt deosebit de fericită să vă prezint lucrul nostru comun (40 de persoane în platou și 11 părinți). Filmat pe 7 martie, și desigur vreau să vă placă!”, a mai scris artista.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load