COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce a arătat rezultatul testului ADN al fiului lui Dețl

Ce a arătat rezultatul testului ADN al fiului lui Dețl

Judecătoria Basmanîi din Moscova a anunțat decizia de recunoaștere a fiului rapperului Dețl, Tony drept moștenitor de prima line, expertiza ADN a arătat că acesta este într-adevăr fiul muzicianului.

După cum a anunțat lenta.ru.acum, printr-o hotărîre judecătorească, Tony, în vîrstă de 15 ani (Mercurii Antonii Ioan) va putea să obțină drepturile de autor asupra operelor vestitului său tată, precum și asupra imobilelor și mijloacelor financiare.

În plus, instanța a admis cererea văduvei lui Dețl, Iulia Kiseleva împotriva fondului de Pensii, care a refuzat să-i plătească pensia socială, din cauza faptului că la vremea sa aceasta nu a indicat numele lui Kiril Tolmațki în rubrica "tata" în certificatul de naștere a lui Tony. Reprezentantul Fondului de pensii a insistat ca plățile să înceapă a fi achitate din momentul intrării în vigoare a deciziei instanței, dar instanța a considerat această cerință nerezonabilă, deoarece Kiseleva a depus cerere încă anul trecut.


La efectuarea expertizei genetice a insistat tatăl lui Dețl, producătorul Alexandr Tolmațki. Văduva muzicianului Iulia Kiseliova, care s-a ascuns de rudele soțului ei timp de un an și a evitat discuțiile cu jurnaliștii, a declarat că producătorul și soția sa "au dat nepotul afară".

Dețl a murit în noaptea de 3 februarie 2019 în Ijevsk. Expertiza medico-legală a constatat că artistul în vîrstă de 35 de ani a murit din cauza unei insuficiențe cardiace acute.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load