Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Ultima oră! Igor Dodon și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale

9 sep. 2020,, 13:14   Politică
3099 17

Șeful statului, Igor Dodon, s-a prezentat astăzi la CEC, însoțit de membrii grupului de inițiativă din partea PSRM pentru înregistrarea candidaturii sale la alegerile prezidențiale.

"Vreau să anunț concetățenii că am luat decizia să particip la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020. Am luat această decizie în urma susținerii din partea cetățenilor R.Moldova, cu ferma convingere că este necesar de a continua acele inițiative social-economice lansate pe parcursul primului mandat. Acest mandat a fost unul deloc simplu. La prima etapă am avut de furcă cu un regim oligarhic, pe care am reușit să-l dăm jos, apoi țara a fost lovită de pandemie, secetă, dar am făcut față, am asigurat stabilitatea, am achitat salariile, pensiile, am ajutat agenții economici", a declarat Igor Dodon.

Demnitarul și-a exprimat convingerea că în condiții de criză, țara are nevoie de stabilitate și un lider puternic care respectă R.Moldova și cetățenii săi.

„Trebuie să fim foarte atenți la acei politicieni iresponsabili care se lansează în această campanie cu scopul de revanșism, care se află sub tutela unor forțe externe, avînd cetățenie dublă. R.Moldova are nevoie. la această etapă. de un lider puternic, cu carcater responsabil care respectă țara, cetățenii săi, care este cetățean doar al acestui stat”, a adăugat Dodon.

El le-a urat succes tuturor concurenților electorali, sperînd la o competiție corectă.


„Sper să fie o campanie corectă, democratică. Poporul o să ne judece pe toți. Cu doamne-ajută pentru R.Moldova și pentru poporul nostru!”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?