Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Secretariatului Parlamentului a făcut bilanțul la final de an

30 dec. 2019,, 18:30   Politică
2429 0

Secretariatul Parlamentului a făcut bilanțul anului 2019 în cadrul unui eveniment cu participarea Președintelui Parlamentului Zinaida Greceanîi.

Speakerul a apreciat eforturile depuse de funcționari în asigurarea transparenței procesului legislativ și organizarea activității parlamentare. Zinaida Greceanîi le-a urat angajaților Parlamentului noi realizări în anul 2020 și sărbători frumoase alături de familiile lor.

Totodată, un grup de angajați ai Secretariatului a primit diplomele Parlamentului în semn de înaltă apreciere pentru activitate ireproșabilă, profesionalism, inițiativă și dedicație, precum și exercitarea unei activități îndelungate și ireproșabile în cadrul Secretariatului Parlamentului. Printre ei se regăsesc și funcționarii Maxim Ganaciuc și Constantin Stratan, care activează de circa 30 de ani în Secretariatul Parlamentului, precum și Mihai Vîrțan, cu un stagiu de muncă în Legislativ de 20 de ani. Ei și-au încheiat activitatea în serviciul public în legătură cu atingerea vîrstei de pensionare.

Funcționarii Secretariatului Parlamentului au fost felicitați și de membrii Ansamblului etno-folcloric ”Romanița” (conducător artistic – Mihai Siminică, conducător muzical – Gheorghe Donos) de la Centrul de excelență în medicină și farmacie ”Raisa Pacalo” și de Corul de copii al Bisericii ”Sfîntul Mare Mucenic Dimitrie” din capitală (dirijor – Lilia Salinschi).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?