Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 510

Sandu: Nu vom plăti din bani publici funcționari care nu lucrează pentru cetățeni

31 aug. 2019,, 10:01   Politică
10958 3

Cabinetului de miniștri a fost aprobat Planul de acţiuni al Guvernului pentru perioada iunie 2019-iunie 2020, pentru un an de activitate.

Documentul indică acţiunile specifice care urmează a fi întreprinse în vederea realizării obiectivelor din Programul de activitate al Guvernului, din Planul de Acțiuni privind implementarea Acordului de Asociere, Memorandumul Suplimentar privind Politicile Economice și Financiare.

„Cel mai important lucru este să implementăm aceste măsuri, să ne axăm pe priorități, să facem lucrurile la modul cel mai serios.”, a spus Premierul Maia Sandu, care a apreciat, în context, că în serviciul public sînt angajați ce-și fac activitatea cu dedicație, cu profesionalism și în interesul cetățenilor.

În același timp, Premierul a precizat că nu vor mai fi tolerați funcționarii publici care lucrează în interesul altor persoane, și nu în interes public. „Noi o să evaluăm, o să angajăm, o să promovăm oamenii în funcție de performanțe și nu de culoarea politică. În același timp, trebuie să le spunem tuturor că nu o să tolerăm să plătim din bani publici funcționari care sabotează activitatea Guvernului, care au o atitudine neserioasă, nu sînt profesioniști și lucrează pentru altcineva decît pentru cetățeni. Vă rog să luați în serios procesul de evaluare a funcționarilor publici, așa încît oamenii care merită să rămînă în continuare, să fie promovați, iar oamenii care nu merită să fie alungați din sistem. Noi sîntem aici ca să îmbunătățim calitatea vieții cetățeanului și vreau ca toată lumea să țină cont de acest lucru.”, a accentuat Prim-ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?