X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Năstase: 150 de ,,șerpi” de la MAI primeau mii de dolari în plic de la Plahotniuc

28 iun. 2019,, 10:40   Politică
9208 2

În timp ce unii polițiști trăiesc cu 180 euro salariu lunar, alți circa 150 de „șerpi” din cadrul MAI primeau de la Plahotniuc mii de dolari în plic.

Despre aceasta a declarat ministrul de Interne, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

„Sistemul este plin de oamenii lui Plahotniuc. Niște șerpi de ți se ridică părul în cap. În momentul în care iei o decizie și vrei să-l dai afară, să-l schimbi cu altul, riști ca în locul lui să vină un alt șarpe. Sunt niște riscuri. Vorbesc despre niște căpetenii care primeau în plic mii de dolari ca să slujească acest regim. Bani primiți lunar + salariu + schemele pe care le mai aveau. Asta în condițiile în care peste 15 mii de oameni suferă. Marea majoritate trăiesc prin cămine și au niște salarii de nimic...180 de euro are un polițist”, a spus Andrei Năstase.

Întrebat ce număr de persoane din cadrul ministerului primeau acești bani în plic, Andrei Năstase a menționat că circa 150 de oameni încasau „de la Plahotniuc și bandiții lui aceste sume pentru ca structura dată să funcționeze în interesul liderului PD și anturuajul său, dar nu în intersul oamenilor și a cetățenilor”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?