X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Mai mulți miniștri vor efectua o vizită la București

22 iul. 2019,, 15:30   Politică
2933 0

O reuniune a Grupului de lucru interministerial dintre R. Moldova şi România se va desfăşura la Bucureşti pe 23 iulie, informează Noi.md.

La reuniune va participa ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Părțile vor discuta despre modalităţile concrete de intensificare şi aprofundare a relaţiilor moldo-române, precum şi acţiunile planificate pentru realizarea proiectelor de interes comun.

Reuniunea are loc în contextul realizării înțelegerilor convenite în cadrul vizitei în România din 2 iulie a premierului Maia Sandu. În cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial vor fi discutate modalităţile de intensificare şi aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relaţiilor dintre Republica Moldova și România.

Din componența delegației vor mai face parte Andrei Năstase, viceprim-ministru, ministrul afacerilor interne, Georgeta Mincu, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Liliana Nicolaescu-Onofrei, ministrul educației, culturii și cercetării, şi Ala Nemerenco, ministrul sănătății, muncii și protecției sociale, precum și un grup de experți din cadrul ministerelor menționate şi a Cancelariei de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?