COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Filip: Scopul nostru este să obținem funcții în guvern

Filip: Scopul nostru este să obținem funcții în guvern

Partidul Democrat (PDM) este gata să creeze o coaliție pentru a obține locuri în guvern.

Declarația a fost făcută de președintele formațiunii, Pavel Filip, în cadrul emisiunii ”Moldova în direct”, adăugînd că democrații au nevoie de fotolii în cabinetul de miniștri, pentru a-și "îndeplini promisiunile electorale", informează newsmaker.md.

"PDM ar putea face coaliție atît cu partide de dreapta, cît și de stînga. Partidul are nevoie de instrumente pentru realizarea programelor și promisiunilor electorale", a declarat Filip, menționînd că membrii Partidului Democrat sînt deschiși pentru dialog și sînt gata să creeze o nouă majoritate parlamentară.


Democratul a menționat că acum partidul se află într-o situație dificilă - nu este nici la guvernare, dar nici în opoziție și intenționează să meargă înainte.

Totodată, Filip a subliniat că democrații au o atitudine pragmatică față de crearea unei coaliții — în primul rînd ei au nevoie de locuri în guvern.

"Scopul nostru principal este de a obține instrumente pentru realizarea promisiunilor, de altfel de ce am vrea să fim la guvernare. Este vorba despre locuri în guvern, altfel nu are rost să facem coaliție", a adăugat Filip.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load