COVID-19 în MOLDOVA

Filat a spus cum l-a cunoscut pe Platon

Filat a spus cum l-a cunoscut pe Platon

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova susține că îi pare rău pentru felul în care a fost tratat omul de afaceri, Veaceslav Platon, în penitenciar, eliberat din detenție acum circa 2 luni.

Filat spune că nu s-au respectat regulile minime cînd a fost reținut și judecat, iar comportamentul în raport cu el a fost unul inuman și degradant, scrie unimedia.info.

„Nu, nu ne-am întîlnit niciodată de la eliberarea lui și a mea tot. Am vorbit o dată sau de două ori la telefon pe lucruri generale.


Eu nu-l cunosc. Deși încercau prin propaganda lor să inducă în opinia publică că am fi fost împreună ș.a. au găsit o singură poză din Parlament care o arătau cu insistență. Eu pe Platon l-am cunoscut în Parlamentul RM după alegerile din 2009. Eu cu dînsul nu am avut niciun fel de activități cu caracter economic sau politic, nu am făcut afaceri, nu am participat la anumite chestii. Eu nu-l cunosc.

Mie îmi pare rău pentru ce i s-a întîmplat, pentru că eu eram în penitenciar cînd l-au adus, într-adevăr comportamentul în raport cu el a fost unul inuman și degradant e puțin spus. Modul în care a fost el judecat, reținut nu au fost respectate minimele reguli, dar asta este constatarea în sensul acesta, în rest nu avem”, a declarat liderul PLDM, la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

Amintim că omul de afaceri Veaceslav Platon, a fost eliberat pe 15 iunie din arest, după 4 ani de detenție.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load