Dodon: Plahotniuc are propriul cont cu mine

Dodon: Plahotniuc are propriul cont cu mine

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, crede că Vladimir Plahotniuc nu-i va ierta înfrîngerea și îndepărtarea de la putere, se va răzbuna pe șeful statului și se va lămuri personal cu el, fiind foarte ranchiunos.

Despre aceasta Președintele a declarat în cadrul unui interviu pentru Komsomolskaya Pravda, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea dacă Igor Dodon se simte învingător în situația în care, prin eforturi comune, țara a reușit să scape de cancerul cu numele de conducerea oligarhului Plahotniuc, el a spus: "Da. Eu personal cred că în această situație eu am cîștigat".

"Inițial, toate riscurile erau ale mele. La 8 iunie, mi-am adunat facțiunea Partidului Socialiștilor și le-am spus: există două scenarii. Să fim de acord cu decizia Curții Constituționale, conform căreia președintele a fost demis din funcție și a dizolvat parlamentul. Sau negociem cu partidul de dreapta ACUM, mergem la concesii reciproce și alegem astăzi guvernul. Dar, conform celui de-al doilea scenariu, există riscul ca împotriva noastră să fie deschise dosare penale. Au fost multe amenințări. Îl cunosc pe Plahotniuc. Nu o să cedeze pur și simplu. Eu sînt un om rău și am o memorie bună, dar sînt departe de furia lui. El are propriul cont cu mine", a subliniat Igor Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load