TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon a avut o întrevedere cu Chicu

Dodon a avut o întrevedere cu Chicu

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a desfășurat o ședință de lucru cu prim-ministru, Ion Chicu, în cadrul căreia a făcut un schimb de opinii privind situația din țară la începutul anului 2020 și planurile pentru următoarele luni, scrie Noi.md.

”În special am abordat subiectul repartizării, începînd cu data de 2 ianuarie, a ajutorului social și a compensațiilor unice în valoare de 700 de lei, pensionarilor și persoanelor social-vulnerabile.”. a scris președintele pe pagina sa de facebook.


Potrivit șefului statului s-a discutat despre lansarea licitațiilor pentru reparația a peste 300 km de drum, lucrări care urmează să înceapă în primăvară.

”Un subiect aparte ce urmează a fi lansat în următoarele săptămîni se referă la mai multe acțiuni și inițiative prezidențiale menite să îmbunătățească calitatea vieții populației din mediul rural. De asemenea, am făcut un schimb de opinii cu privire la principalele reforme ce urmează a fi promovate, în special reforma justiției, proiectul căreia va fi expus în curînd pentru discuții și transmis pentru expertiză partenerilor de dezvoltare, inclusiv experților Comisiei de la Veneția”, a conchis șeful statului

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load